Subaru Outback - Subaru Outback Forums - Reply to Topic
Thread: web site abnormalities Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 
   

Register Now



In order to be able to post messages on the Subaru Outback - Subaru Outback Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options
Rate Thread
If you like, you can add a score for this thread.

  Topic Review (Newest First)
01-25-2019 10:02 AM
administrator Hello there,

Please see attached.
Just to confirm, is this what you're referring to?

Ed
01-24-2019 09:43 AM
Ktiemann When using the gray "search this forum" search bar, the search results, links, threads, etc, all come back as straight text. Using the other two search bars works just fine.
01-11-2019 10:22 AM
administrator Glad to hear it's working for you. Thanks for bearing with us.

Niall
01-10-2019 12:53 PM
iamian
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
And you are using the same device/computer each time?

Could be a clear of cache is in order. Things might be getting stuck a bit

Kevin
Whatever you did seems to have fixed the issue for me. "View First Unread" link is taking me to the actual unread post. And the read threads are showing up unbolded, which it wasn't doing before.
01-09-2019 05:36 PM
iamian
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
And you are using the same device/computer each time?

Could be a clear of cache is in order. Things might be getting stuck a bit

Kevin
Across devices were never in sync but this was on a same device and browser. Today, it's working properly and taking me to the actual new post.
12-26-2018 12:00 PM
administrator And you are using the same device/computer each time?

Could be a clear of cache is in order. Things might be getting stuck a bit

Kevin
12-24-2018 12:25 PM
iamian
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
Just to clarify, are you trying to access the last page? Or are you clicking "View First Unread"?

Ed
View First Unread. I use "Classic" view and search for "New Posts" link at the top.
12-24-2018 10:27 AM
administrator Just to clarify, are you trying to access the last page? Or are you clicking "View First Unread"?

Ed
12-21-2018 12:30 PM
iamian
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
Is this still an issue?
https://www.subaruoutback.org/forums...en-5-a-24.html

I went into that thread and got to thread #240.

Ed
Today, it takes me to #238 even though I've already read all the posts in the thread. It appears nothing I've read today is reflected until the next day?
12-21-2018 12:26 PM
administrator
Quote:
Originally Posted by iamian View Post
Things I HATE most about the Subaru Outback (Gen 5)
Clicking on the "Go to first new post" constantly takes me to post #222

Another indication of the issue is that when I reply to a thread and click on "New Posts", I see the thread I replied to as bold, meaning there is a new post, and clicking on the "Go to first new post" takes me to my last post.
Is this still an issue?
https://www.subaruoutback.org/forums...en-5-a-24.html

I went into that thread and got to thread #240.

Ed
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome