Subaru Outback Forums banner
  • Hey everyone! Enter your ride HERE to be a part of this month's Outback of the Month Challenge!

2006 outback

  1. Parts, Accessories, & Performance
    I own a 2006 Outback 3.0R. I've been searching forums and websites and can't seem to find a catback system for my generation of Outback with the 3.0. Anyone been able to find one?
  2. Lighting, Electrical & Electronics
    Hello everyone, I have a 2006 outback at my shop i have done a good amount of work too over the past few months. I recently replaced the passenger indicator to fix the classic code 26. All the lights on the indicator work now but the passenger seat wasn't picking up when someone was in the seat...
  3. Problems & DIY Maintenance
    whenever i seem to put the car in reverse it engages then goes back and then the car stops suddenly. it drives normally foreword. does anyone know whats wrong? i know i need new front rotors they are almost gone causing the abs to activate every time I stop, but i do not think it is related...
  4. Gen 3: 2005-2009
    Hey all! I'm currently eyeing a 2006 all-black Outback from a local shop. It's remarkably clean, inside and outside, top to bottom. The dealer in question confirms that they replace the head gaskets on every Subaru they get into the shop (including this one), and that the only thing this...
  5. Gen 3: 2005-2009
    Hello all. This is my inaugural post on this forum, and I'm thrilled about it. I bought my '06 LL Bean edition in late May, and have put around 3000 miles on it in that time. It's a great car – one-owner, regular service record, dealer did some work (repaired a minor oil leak, replaced...
  6. Gen 3: 2005-2009
    Hello all, I am a newcomer to the forums but I am here to ask for help. So I have multiple codes being thrown on my 06 OB 2.5i Base. Please read the whole post. ANY AND ALL HELP APPRECIATED Recent problems but fixed, abs speed sensors were chewed up by bearing, the alternator was outputting...
  7. Problems & DIY Maintenance
    So I was trying to connect a gauge to test my AC. I successfully connected to the low pressure port, but when I connected to the high pressure port it started shooting out and created a cloud of mist. What would cause this issue, and what can I do to fix it? Thanks in advance!!
  8. Gen 3: 2005-2009
    Any help here would be greatly appreciated. 2 years ago I got a 2006 Subaru Outback 2.5i. It's the wagon, and I love the car. However, recently, the car overheated and had to be flat-bed towed to my local mechanic. As so prevalent with this model year of car, the head gaskets were shot and...
Top