Subaru Outback Forums banner
  • Hey everyone! Enter your ride HERE to be a part of December's Outback of the Month Challenge!
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello all I've owned my on since this past July. It's a 2013 with just over 100k on dial. I'm having a recurring issue where my right front fender continues to work is way(screws) lose. No the ones in the top of fenderwell has a weird clip that Subaru wants like $115 for a lot opposed to being able to buy individual what I need. My question to the forum is does anyone else have this problem and is there a work around hack/repair for this?


Sent from my SM-N950U using Tapatalk
 

·
Registered
2013 Outback 2.5i Convenience
Joined
·
1,388 Posts
Haven't had to use it outside the car. I would cover as much as I can where the plastic meets the fender.

I'd also use a hair drier to help with adhesion, warm glue usually sticks better.
 

·
Registered
2011 Outback Limited 2.5i/2018 Crosstrek limited
Joined
·
5,026 Posts
I was going to put those on our OB when we first got it but realized that it would just become a place for road dirt and grime to collect and speed up the corrosion process. That could be what’s happening to yours...the corrosion is loosening things up...sorry...I know I didn’t answer your question...
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #6 ·
I was going to put those on our OB when we first got it but realized that it would just become a place for road dirt and grime to collect and speed up the corrosion process. That could be what’s happening to yours...the corrosion is loosening things up...sorry...I know I didn’t answer your question...
We'll I've replaced screws and applied a little plastic glue. I'll update in a few days

Sent from my SM-N950U using Tapatalk
 
1 - 6 of 6 Posts
Top