Subaru Outback Forums banner
21 - 28 of 28 Posts
Czy ktoś ma szablon???

Witajcie wszyscy,
tydzień temu kupiłem Outbacka z 2001 roku i brakowało deflektora kurzu, ale sprzedawca dał mi pasujący tylny spojler, który kupił od kogoś bez osprzętu ani szablonu instalacyjnego. Udało mi się znaleźć plik PDF z instrukcją instalacji od Subaru, ale było tylko odniesienie do szablonu. Sprzęt nie powinien stanowić problemu, ale nienawidzę zaczynać wiercenia otworów w ciemno. Czy ktoś jeszcze ma kopię szablonu, którą może mi zeskanować/wysłać e-mailem lub faksem??? Byłoby to bardzo mile widziane.
Dzięki,
wędrowiec

Discussion starter · #22 ·
Szablon jest w rzeczywistości formowany z tworzywa sztucznego. Pasuje do konturów rogu klapy. Być może trzeba będzie to oszacować, chyba że ktoś wyśle Ci swoje szablony pocztą. Chciałbym wysłać Ci swój, ale nie zamierzam zakładać swojego, dopóki wiosną, kiedy subwoofer trafi do warsztatu.

Dzięki za info forty6and2. Mogę spróbować zrobić własne z przezroczystego lexanu i odwrócić je na drugą stronę. Pozdrowienia, wędrowcze

Dzięki FMGreen,

Oszacowałem dziury kilka tygodni temu i nie pomyliłem się zbytnio.

Pozdrawiam,
Hiker

Wskrzeszenie starego wątku, ponieważ właśnie kupiłem mojego Wagona z 2001 roku.
Szukałem wszędzie tylnego spojlera E7210LS000WG.
Właściwie każdy kolor będzie pasował, jestem gotów pomalować.
Znalazłem kilka przez Google, ale kiedy je zamawiam, odwracają się i anulują moje zamówienie, blokując moje $$$.
Edycja: Powiedziano mi, że nie są dostępne, przypuszczam, że przez główny magazyn Subaru.
Czy ktoś wie, gdzie można znaleźć nowy spojler?

Wskrzeszenie starego wątku, ponieważ właśnie kupiłem swojego Wagona z 2001 roku.
Szukałem wszędzie tylnego spojlera E7210LS000WG.
Właściwie każdy kolor będzie pasował, jestem gotów pomalować.
Znalazłem kilka przez Google, ale kiedy je zamawiam, odwracają się i anulują moje zamówienie, blokując moje $$$.
Edycja: Powiedziano mi, że nie są dostępne, zakładam, że przez główny magazyn Subaru.
Czy ktoś wie, gdzie znaleźć nowy spojler?
to, czego szukasz, nie jest już produkowane, więc jeśli na którejkolwiek ze stron internetowych dealerów Subaru jest napisane, że mają jeden, jest to fałszywy stan magazynowy w komputerze.

Mam jeden z tyłu mojego kombi, ale przyszedł do mnie w ten sposób.

Zobacz wątki autorstwa caseyls, on jeden dostał. Prawdopodobnie trzeba będzie znaleźć jeden na ebay.

duże skrzydła w kolorze nadwozia były dość rzadkie.
Podczas gdy dymny, przezroczysty deflektor kurzu był rodzajem opcji. Jeśli szukałeś w ofertach na złomowisku, mogliby pomylić ten w kolorze dymu z większym w kolorze nadwozia.

Edycja: oto wątek caseyls, ...chyba tylko lokalna część.

http://www.subaruoutback.org/forums/110-gen-2-2000-2004/142273-just-scored-outback-spoiler-how-do-i-remove.html

21 - 28 of 28 Posts